Kalendar događanja i najava


Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
  • Na današnji dan nema niti jedne najave događanja.

Priopćenja za javnost

15. veljača 2010.

Predsjednica Vlade s predstavnicima HUP- aPredsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor održala je danas radni sastanak u Banskim dvorima s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca.

Predstavnici Vlade i HUP-a zaključili su da je u aktualnim gospodarskim okolnostima od izuzetnog značaja kontinuirana, konstruktivna i učinkovita suradnja. Na sastanku je otvoren čitav niz tema, od oživljavanja stanogradnje, potpore kupcima stanova, industrijskog i građevinskog sektora, proizvodnje lijekova, nautičkog sektora, jačanja izvoza, javnih i drugih investicija, konkurentnosti hrvatskog gospodarstva, do kretanja zaposlenosti i unaprjeđenja upravljanja trgovačkim društvima u većinskom vlasništvu RH.
Predsjednica Vlade predstavila je niz mjera poduzetih na osiguranju stabilnosti hrvatskog gospodarstva u uvjetima globalne ekonomske krize.

Predstavnici poslodavaca ukazali su na značaj konzultacija prilikom donošenja određenih propisa koji se odnose na poslovanje gospodarskih subjekata. Dogovoreno je da će se sva danas iznesena važna pitanja od značaja za snaženje gospodarstva operativno razmotriti do kraja ovog tjedna kroz Koordinaciju Vlade Republike Hrvatske za gospodarstvo.

Također, nastavak razgovora dogovoren je za početak ožujka ove godine.

 

Slični sadržaji

Pogledajte slične sadržaje s ključnim riječima: Gospodarstvo